Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقدامات امنیتی اسنپ

تاکسی اینترنتی اسنپ با ارائه‌ راه‌حل‌های فناوری‌محور و با در نظر گرفتن تمهیداتی تلاش می‌کند امنیت هر دو گروه از کاربرانش را ارتقا دهد. در همین راستا اسنپ تایید صلاحیت کاربران راننده خود را به ناجا سپرده، همچنین قابلیت «امنیت سفر» برای پیگیری فوری موارد اضطراری به اپلیکیشن اسنپ اضافه شده و از حدود یک سال پیش در همکاری با بخش روانشناسی اسنپ‌دکتر اجرای « تست روانشناسی برای ارتقای سلامت روان کاربران راننده اسنپ» را به صورت آزمایشی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آگاهی و مسئولیت کاربران راننده و مسافر

تامین امنیت سفرها، علاوه بر راهکارهای اسنپ، نیازمند همراهی هر دو گروه از کاربرانش است. کاربران مسافر و راننده با رعایت قوانین می‌توانند تکمیل‌کننده‌ اقدامات اسنپ باشند و به بهبود کیفیت سفر و حفظ امنیت آن کمک کنند. یکی از قوانینی که با شروع فصل تابستان نیازمند رعایت بیشتر است به محدودیت استفاده از این سرویس برای افراد زیر ۱۸ سال برمی‌گردد.

 

گاه راحتی، در دسترس بودن و امنیت تاکسی‌های اینترنتی نسبت به دیگر شیوه‌های حمل‌ونقل منجر می‌شود که والدین اولین انتخاب‌شان استفاده از این سرویس‌ها باشد. اما تمامی تاکسی‌های اینترنتی در دنیا از جمله اسنپ، در شرایط و قوانین‌شان به این مورد اشاره کرده‌اند که افراد زیر ۱۸ سال نه تنها اجازه ساخت حساب کاربری در این اپلیکیشن‌ها را ندارند، بلکه سفر بدون همراهی یک فرد بزرگسال برای آن‌ها ممنوع است.

از طرف دیگر سوار کردن مسافر زیر ۱۸ سال برای کاربران راننده نیز ممنوع است و از آن‌ها خواسته شده از انجام چنین سفرهایی خودداری کنند و با انتخاب گزینه‌ مربوطه در بخش دلایل لغو سفر در اپلیکیشن، اسنپ را مطلع سازند.

 

دلایل ممنوعیت سفر برای افراد زیر ۱۸ سال

ممنوعیت سفر افراد زیر ۱۸ سال با اسنپ دلایل متعددی دارد؛ توانایی محدود‌ آن‌ها در استفاده از امکانات امنیتی اپلیکیشن، احتمال کم‌توجهی‌شان به رعایت موارد مهم امنیتی مثل مطابقت دادن مشخصات راننده و خودرو و مهم‌تر از همه قدرت تصمیم‌گیری و واکنش در شرایط اضطراری از جمله دلایل ممنوعیت سفر این افراد با اسنپ است. از سوی دیگر سفر فرد زیر ۱۸ سال بدون همراه، مسئولیت دوچندانی را به عهده‌ کاربر راننده می‌گذارد. با وجود اینکه تمامی رانندگان برای فعالیت در اسنپ از طرف پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تایید صلاحیت می‌شوند، مراقبت و محافظت از کودکان، نیازمند مهارت‌ و تجربه‌ای است که همه افراد از آن برخوردار نیستند.

از این رو، اسنپ به کاربرانش توصیه می‌کند، با وجود راحتی و در دسترس بودن و امنیت بیشتر سفر با تاکسی‌ اینترنتی، به هیچ‌عنوان از اسنپ برای رفت‌وآمد فرزند خود استفاده نکنند و در شرایطی که به دلیل مشغله زیاد نمی‌توانند کنار فرزندشان باشند، فرد بزرگسال و مورد اعتماد دیگری را با او همراه کنند.

در آخر باید به این نکته توجه داشت که اسنپ مانند سایر اپلیکیشن‌های رابط‌ کاربری، به طور مستقل امکان پیگیری قضایی موارد پیش‌آمده در سفر را ندارد و در صورت وقوع جرم، ابتدا طرفین باید به مقامات قضایی و انتظامی مراجعه کنند. در این مسیر، اسنپ در کنار کاربران خود خواهد بود و در روند رسیدگی به پرونده شکایات کاربران با مراجع قضایی و انتظامی همکاری خواهد کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: افراد زیر ۱۸ سال کاربران راننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • گره اندر گره
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟